welkom op de huisstijlsite van SAM, steunpunt Mens en Samenleving

SAM streeft naar een sociale, rechtvaardige en duurzame samenleving die voor elke burger de grondrechten garandeert en een goede kwaliteit van leven nastreeft. We ondersteunen praktijkwerkers, sociale organisaties en beleid in het formuleren van individuele en structurele antwoorden op welzijnsproblemen en sociale uitsluiting.

Onze kwaliteitvolle werking brengen we voor het voetlicht in een professionele huisstijl, een visuele identiteit die vertelt we we zijn, waar we voor staan.

SAM is persoonlijk en warm. Daarom is ons logo opgebouwd uit kleine letters van een lettertype met aangename rondingen.

SAM is inclusief. SAM staat ín de samenleving. De rechthoek symboliseert onze focus op zowel de samenleving als de mensen die haar maken.

SAM is professioneel en degelijk. Daarom is ons logo helder, zakelijk, zonder franjes.

SAM werkt zelfbewust aan oplossingen voor mens en samenleving.

SAM staat voor een visie en laat zich niet omverblazen. Het driehoekje in het logo fungeert als schaduwvlak. Het SAM-logo staat stevig rechtop, en zo ook onze organisatie.

SAM ondersteunt diverse aspecten van het welzijnswerk. Het driehoekje uit het logo leidt tot een veelkleurig facettenpatroon dat we als vast element in ons huisstijl integreren.

De zichtbaarheid en herkenbaarheid van onze acties zijn erbij gebaat wanneer we onze visuele identiteit eenvormig uitdragen. Deze huisstijlsite levert daartoe de het nodige materiaal.

Heb je nog vragen bij de toepassing van onze huisstijl?
Contacteer ons!