Budgetplanner 'Weet waar je geld naartoe gaat'

Deze budgetplanner is bedoeld voor de begeleiding van mensen met een (vermoeden van) verstandelijke beperking, wanneer zij willen leren omgaan met geld of zicht krijgen op hun inkomsten en uitgaven.

SAM ontwikkelde in samenwerking met praktijkwerkers een eenvoudige en overzichtelijke budgetplanner om te gebruiken in een begeleidingscontext van mensen met een (vermoeden van) verstandelijke beperking. Het is de bedoeling om deze budgetplanner samen met de cliënt te gebruiken.

De budgetplanner bevat een budgetrooster per maand. Elke maand kan je samen met je cliënt een overzicht maken van de inkomsten en uitgaven. Het saldo geeft aan of er genoeg geld is om alles te betalen en eventueel te sparen. 

Prijs (exclusief verzendkosten, inclusief btw):

20 exemplaren: 55 euro
50 exemplaren: 122 euro
100 exemplaren: 220 euro

Gids voor begeleiders

Voor begeleiders is er een gratis gids met een leidraad om ermee aan de slag te gaan. De gids bevat ook tips voor de begeleiding rond dit thema.

Uitgever:
SAM
Publicatiedatum:
2019

Bestelformulier

Je moet minstens 20 stuks bestellen.
Mijn gegevens:
Leveringsadres:
Facturatieadres:

Wij rekenen verzendkosten aan tegen BPost-tarieven.

SAM, steunpunt Mens en Samenleving respecteert je privacy. Overeenkomstig de EU Verordening 2016/679 van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens heb je  het recht op o.a. inzage en verwijdering van je gegevens bij het eerste verzoek. We geven je persoonlijke gegevens nooit aan derden door.