Budgetplanner 'Weet waar je geld naartoe gaat'

Deze budgetplanner is bedoeld voor de begeleiding van mensen met een (vermoeden van) verstandelijke beperking, wanneer zij willen leren omgaan met geld of zicht krijgen op hun inkomsten en uitgaven.

SAM ontwikkelde in samenwerking met praktijkwerkers een eenvoudige en overzichtelijke budgetplanner om te gebruiken in een begeleidingscontext van mensen met een (vermoeden van) verstandelijke beperking. Het is de bedoeling om deze budgetplanner samen met de cliënt te gebruiken.

De budgetplanner bevat een budgetrooster per maand. Elke maand kan je samen met je cliënt een overzicht maken van de inkomsten en uitgaven. Het saldo geeft aan of er genoeg geld is om alles te betalen en eventueel te sparen. 

Prijs (exclusief verzendkosten, inclusief btw):

20 exemplaren: 53 euro
50 exemplaren: 117 euro
100 exemplaren: 212 euro

Gids voor begeleiders

Voor begeleiders is er een gratis gids met een leidraad om ermee aan de slag te gaan. De gids bevat ook tips voor de begeleiding rond dit thema.

Deze publicatie is momenteel niet meer beschikbaar, herdruk verwacht begin 2021. 

Heb je interesse in deze publicatie? Stuur  een mailtje naar info@samvzw.be, dan nemen wij contact met jou op zodra de budgetplanners weer beschikbaar zijn. 

Uitgever:
SAM
Publicatiedatum:
2019