De budgetplanner

De budgetplanner stelt mensen in staat een overzicht te krijgen van hun inkomsten, uitgaven en eventuele schulden. Hij geeft een totaalzicht op de financiële situatie van een individu of gezin: welke inkomsten zijn er, tegenover welke uitgaven, kosten en eventuele schulden?

SAM publiceert daarnaast ook een budgetplanner voor de begeleiding van mensen met een (vermoeden van) verstandelijke beperking. Neem een kijkje

De algemene budgetplanner is een handig instrument om inkomsten en uitgaven voor de toekomst te plannen. Je wordt alert voor al de specifieke uitgaven die je hebt, je gaat gericht denken. welke inkomsten kan ik verhogen? Welke uitgaven kan ik misschien  schrappen of verminderen? En wat betekent dat voor het totale gezinsbudget?

Je kunt de budgetplanner ook online invullen (weliswaar zonder save-functie) op www.budgetplanner.be

Prijs van de budgetplanner (exclusief verzendkosten, inclusief btw):

20 exemplaren: 42,5 euro
50 exemplaren: 90,5 euro
100 exemplaren: 159 euro

Uitgever:
SAM (voorheen Vlaams Centrum Schuldenlast)
Publicatiedatum:
2010

Bestelformulier

Je moet minstens 20 stuks bestellen.
Mijn gegevens:
Leveringsadres:
Facturatieadres:

Wij rekenen verzendkosten aan tegen BPost-tarieven.

SAM, steunpunt Mens en Samenleving respecteert je privacy. Overeenkomstig de EU Verordening 2016/679 van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens heb je  het recht op o.a. inzage en verwijdering van je gegevens bij het eerste verzoek. We geven je persoonlijke gegevens nooit aan derden door.