Kantoren te huur in Gent en Brussel

06 maart 2020
kantoor te huur Gent

Door de besparingen van de overheid op SAM brengen we onze medewerkers samen op één  locatie. Daardoor komen er twee kantoorruimtes vrij: in Brussel en in Gent.

Tijd voor nieuwe huurders. Misschien iets voor jouw organisatie?


 

1. Gent: 90 m² – nabij Gent-Sint-Pieters

90 m²
Reigerstraat 11, 9000 Gent. Google maps
1ste verdieping
Huurprijs: 892,00 euro per maand
Beschikbaar op korte termijn

Het gaat om een ruime open kantoorruimte op de eerste etage in een mooie woning. In totaal 90 m², bestaand uit drie afgescheiden maar aangrenzende ruimtes. Veel lichtinval zorgt voor een aangename werkomgeving. De grootste ruimte kan ingericht worden als vergaderruimte voor een vijftiental personen of een landschapsbureau.

Aan de voorzijde van de kantoorruimte heb je uitzicht op de Reigerstraat (met aan de overzijde toegang tot een buurtparkje). Achteraan heb je zicht op de parking van de onder- en achterbuur.

Het kantoor is voorzien van netwerk- en elektriciteitsaansluitingen in de muur.
Er is een moderne keuken met microgolfoven en vaatwasser. Naast de keuken is er ook een kleine praktische badkamer (ligbad, wastafel en toilet en ruimte om stofzuiger, enz. op te bergen).

Station Gent St. Pieters is op wandelafstand. Vlakbij stoppen trams en bussen.
Parkeerplaatsen zijn bespreekbaar tegen meerprijs.

Interesse? Neem contact op met inne.vandeven@samvzw.be

kantoor brussel

2. Brussel/Schaarbeek: 318 m² – op wandelafstand van Brussel-Noord

318 m², 2de verdieping
Aromagebouw
Vooruitgangstraat 323, 1030 Schaarbeek. Google Maps
Negen afzonderlijke ruimtes
Huurprijs: op te vragen bij beheerder
Beschikbaar vanaf september 2020

Ruim en licht kantoor met negen afzonderlijke ruimtes gelegen op de tweede verdieping van het Aroma-gebouw, waar enkel non-profitorganisaties gehuisvest zijn.

Het kantoor is bereikbaar met een lift en trap. De ramen aan oost- en westzijde zijn voorzien van gemotoriseerde zonnewering met tijdschakelaar.

Indeling kantoren

  • 5 kantoorruimtes: 16m²
  • 2 kantoorruimtes: 18m²
  • 1 kantoorruimte:  32m²
  • 1 vergader- / kantoorruimte:  34m²
  • 1 ruime vergader-/ koffiehoek
     

Aanbod Aroma-gebouw

Huurders kunnen gebruik maken van de refter in het Aromagebouw met koffie- en theeservice. Ook is het mogelijk vergaderruimtes in het gebouw te reserveren. Er is een fietsenstalling voorhanden in het gebouw.

De beheerder van het Aroma-gebouw biedt tegen vergoeding een koffie- en afwasservice. Koffie en thee kunnen in het kantoor worden gebracht.

Het te verhuren kantoor grenst aan het sociaal restaurant Elan, een Brussels werkervaringsproject en tevens sympathieke ontmoetingsplek voor medewerkers van het Aroma-gebouw.

Locatie

Het Aroma-gebouw ligt op wandelafstand van het station Brussel-Noord. Tramlijnen 3 - 25 - 32 – 55 stoppen voor de deur bij halte Thomas. Om de hoek ligt het Gaucheretplein, dat vanaf 2000 werd omgevormd in een groene multifunctionele stedelijke ruimte.

Contact

Interesse? Neem contact op met Carla Dejonckheere: dejonckheere.elc@jezuieten.org