15 september 2022
Brussel

Training - Werken met groepen voor opbouwwerkers

Wand gemaakt van raamkaders

Opbouwwerkers die met een groep aan de slag gaan, moeten van vele markten thuis zijn. Deze cursus maakt je wegwijs in de vele aspecten van omgaan met groepen.  

Wanneer voelen deelnemers zich betrokken? Hoe vergroot je hun inzet? Wat is het belang van veiligheid en vertrouwen? Waarom mislukt een bijeenkomst? Hoe bereid je een agenda voor? Hoe bepaal je het doel van een vergadering? Hoe ‘werkt’ communicatie in een groep? Wat zijn valkuilen tijdens de besluitvorming? Hoe ga je om met ‘lastige deelnemers’? 

Tijdens deze vierdaagse cursus leert Linda Accou je meer over het groepsproces en interventieniveaus als begeleider, over communicatie en besluitvorming in groep, en over het evenwicht tussen taakgericht en groepsgericht bezig zijn. 

VOOR WIE

Medewerkers SAAMO

WANNEER

15, 22, 29 september en 6 oktober van 9.30 tot 16.30 uur

WAAR

Aromagebouw (zaal Mimosa)

Vooruitgangstraat 323, 1030 Schaarbeek

WAT KOST HET

340 Euro

Ingeschreven, maar kan je toch niet deelnemen? Check onze annuleringsvoorwaarden.
Factuur- en annuleringsvoorwaarden | samvzw

AANTAL DEELNEMERS

Minimaal 12 deelnemers. Maximaal 16 deelnemers.

CONTACT

Voor inhoudelijke vragen: floris.goethals@samvzw.be

Voor algemene vragen: activiteiten@samvzw.be

CORONAVEILIGHEID

SAM volgt bij al zijn activiteiten de maatregelen van de overheid tegen de verspreiding van het coronavirus. We zorgen ook voor veilige omstandigheden: ventilatie, CO2-meters, en mogelijkheid om afstand te houden in voldoende grote lokalen.

Soms gelden bijkomende regels in de locatie waar de activiteit plaatsvindt, zoals coronapas of mondmasker. We brengen je daarover snel op de hoogte.

Wat als de activiteit toch niet kan doorgaan wegens strengere coronamaatregelen? Dan organiseren we de activiteit online, of we stellen ze uit naar een latere datum. Als we toch moeten annuleren, dan krijg je een tegoedbon of een terugbetaling. We informeren je daarover per e-mail. De annulatievoorwaarden voor onze leeractiviteiten blijven verder van kracht.