29 november 2021
Online

Terugkomdag Beeldbellen voor praktijkwerkers

Deze terugkomdag bouwt verder op de training Beeldbellen voor praktijkwerkers. Heb je de cursus over Visie, positionering en implementatie gevolgd? Dan ben je ook welkom! 

Inhoud: praktijkwerkers delen hun ervaringen  en gaan aan de slag met een casus via intervisie.  

Je deelt je ervaringen met elkaar en leert uit de ervaringen van de andere deelnemers. Je krijgt ook zicht op aandachtspunten, uitdagingen en valkuilen waar je rekening mee kan houden bij de implementatie van Beeldbellen in je organisatie. 

Deze training maakt deel uit van een aanbod lerende netwerken en trainingen over beeldbellen in welzijn en geestelijke gezondheid. Ze zijn een initiatief van SAM, Arteveldehogeschool, UCLL en Howest. 

Voor wie

Deze terugkomdag kan je volgen nadat je de Training Beeldbellen voor praktijkwerkers hebt gevolgd. Ook deelnemers van de cursus Beeldbellen: visie, positionering en implementatie zijn welkom om inzichten te krijgen vanuit de praktijk. 

Wanneer

29 november 2021, van 9u00 tot 12u30.

Waar

Online via Zoom.

Je krijgt de deelnamelink een week op voorhand.

Wat kost het

35€

Contact

Voor inhoudelijke vragen kan je contact opnemen met marie.vandercam@samvzw.be

Voor praktische vragen kan je contact opnemen met activiteiten@samvzw.be

 

Je ontvangt onmiddellijk na inschrijving een bevestigingsmail. Niet ontvangen, ook niet in je spamberichten contacteer ons dan zo vlug mogelijk op activiteiten@samvzw.be